Архив за категория ‘Форум за репродуктивно здраве’

Това е новият форум по въпросите на репродукцията и репродуктивното здраве на моя блог. Откривам тази нова статия, поради това, че в предишната се натрупаха над 1000 питания и отговори, което затруднява нейната четивност.

 Ще се радвам тук отново да отговарям на вашите въпроси свързани със съвременните асистирани репродуктивни технологии и лечение на репродуктивни проблеми. Правя това със заявката, че в онлайн пространството могат да се дават твърде ограничени становища и мнения, а истинска диагноза и лекарски съвет може да се получи единствено след преглед и съответни специализирани изследвания. При желание от ваша страна можете да се запознаете с предлаганите здравна помощ и грижи от Медицински комплекс “Д-р Щерев” на интернет адрес http://www.shterevhospital.com/

При желание за консултация лично с мен, можете да сторите това в понеделник и сряда в часовете 10, 10:30 и 11 часа с предварително записване на тел. (+ 359 2) 920 09 01.

 

(моля, използвайте Новия форум за репродуктивни технологии и репродуктивно здраве, за да отправите своето запитване. В настоящият форум вече има над 1000 коментара, което го прави тромав и нечетим - кликнете на червения надпис, за да се насочите към новия форум)