Излезе 5 брой на списанието за репродуктивно здраве АРТи на клиника „Д-р Щерев”. Можете да го изтеглите от следния линк.

Броят е посветен на борбата с поликистозната яйчникова болест. Централният материал е интервю със светилото в репродуктивната медицина професор Рой Хомбург от университета в Амстердам, който разкрива възможностите за лечение на това заболяване, от което страдат между 5-10 % от жените в световен мащаб. На страниците на списанието ще намерите още информация за експериментално лечение на поликистозната яйчникова болест чрез екстракт от канела.

Как да поделим грижите за новороденото ще ни посъветва психологът на клиниката Ани Коцева, а от диетологът Георги Гайдурков ще научим правилата за здравословно консумиране на плодове.

Рубриката за най-новите ин витро технологии ще ви разкаже за методи, които предстои да бъдат внедрени при лечението на безплодие. В брой 5 ще прочетете за най-модерната процедура с помощта, на която се повишава шансът за захващане на ембрионите.

2 Коментара за “Нов брой на електронно списание АРТи”

  1. Азия Says:

    Аз съм абонирана за това списание :)) поздравления много е полезно, малко е ръбесто!

  2. Атанас Щерев Says:

    До Азия
    Благодаря за коментара, но си позволявам да Ви питам какво точно е “ръбесто”. Бихте ли пояснили, с редакционната колегия ще Ви бъдем благодарни!! И още - какво бихте желали да четете?