Самата презентация можете да видите от тук.

11 Коментара за “Изказването ми по вота на фона на мултимедийната презентация”

 1. Чудесно Says:

  Слушайки речта, хленча на Корнезов и избухването отвреме навреме в залата си представям как са настръхвали онези в лявата страната на залата на тези саркастични колажи. ХАХАХА

 2. Strahil Says:

  Слайда със Първанката, Сергей и Петков и чадърите е уникален. Перфектно попадение иронизиращо всъщност кой е големия кукловод в тази тройка. Този, дето си стои отстрани и се прави на ни лук ял, ни лук мирисал или с други думи любимия ни Гоце.

 3. Румен Ангелов Says:

  Д-р Щерев, това което казвате в речта си може и да има основание, но подобни презентации не ви правят чест. Незнам дали това “шоу” е подходящо за институция като парламента.

 4. Сашко Says:

  Румене, в подобна абсурдна ситуация като сегашната единствено абсурдните примери са подходящи. Да не говорим, че слайдовете не показват нещо скандално, а самият ни вътрешен министър в неговия блясък. тънките иронични коментари към тях, за които поздравявам г-н Щерев, явно са навлекли твоето възмущение, ама я кажи нещо невярно да има изречено в тях? Тва е действителността, брат, зверска арогантност от управляващите, които са се срастнали с тъмните сили в държавата.
  П.С. Снимката с чадъра наистина е много добро попадение:)

 5. 1 Says:

  тъпо

 6. Анонимен Says:

  Мога са да изракопляскам, защото никой от другите политиците не си позволи да направи намек за очевидните неща па макар и по такъв ироничен начин. И забележете, че закачката я има в презентацията, но тезите в изказването са си напълно сериозни. Предполагам, че целта на по-скандалната презентация е била просто да разбуди духовете на онези в ляво.

 7. Lyav Says:

  Opoziciata kato imunna sistema na upravlyavashtite e dobra metafora, no bih dopalnil, che neynata rolya e ne samo da alarmira za vazmojni infekcii v upravlenieto na stranata i da spomaga za spravyaneto na organizma s tyah. A na vota ne chuhme kakvo e predlojenieto na opoziciata za izhod ot krizata… Shto se otnasya za prezentacia to tya moje i da e zabavna, no spored men ne e ironichna, a po-skoro manipulativna. osobeno pak nameka za Parvanov e dosta nekorekten.

 8. До ляв Says:

  Много го защитавате тоя Първанов пък вие левите, бе. Като бащица ви е. Който твърди, че Гоце не дирижира нещата е голям наивник. Скивайте как се покри сега при скандалите в МВР тоя мазник, нямал бил информация… а кой ги е назначавал тези генерали, кой крепи Петков в правителството, а? Гоце е голяма мафия и прави чест на Щерев, че се опитва да насочи вниманието в тази посока.

 9. Миро Says:

  докога бе, хора, докога ще го търпим този изрод във властта…….
  народ ли сме изобщо или мърша???
  това ще кажа и ще свърша

  Браво д-р Щерев, няма други методи, когато комунистите продължават да действат на принципа “с кръв сме я взели - с кръв ще я дадем.

 10. Pobeda Says:

  Vse pak dobelokojieto beshe pobedeno i “pikaeshtia v shadravani si tragna”!!!

 11. СИн Says:

  Дано оставката на Петков да е само началото, което води до свалянето на комунистите от власт. Г-н Щерев, поздравления за критиките и усилията за разобличаване на червената мафия!