Част от аудиторията на блога проявява интерес основно към темите, свързани с репродуктивното здраве. В тази връзка реших да представя новия брой на електронното списание АРТИ, което се подготвя от екипа на АГ клиника “Д-р Щерев.”

Четвъртият брой на изданието ни за репродуктивно здраве АРТИ е посветен на замразяването на яйцеклетката, успехите и трудностите при прилагане на методa витрификация. В него също така бъдещите и настоящи майки и техните партньори могат да се запознаят със съвети за преборване на следродилната депресия. Представена е и информация за това какво трябва да се знае за обезболяването при раждане. Броят на АРТИ съдържа и информация за най-новите методи за ембрионално изследване, за това как желаещи жени могат да станат донори на яйцеклетка и да помогнат на семейство, което иска да си има дете, както и тест към бъдещи родителки “Готова ли съм да бъда майка”.

Тези от вас, които искат да свалят копие от изданието, могат да го направят от този линк. По принцип списанието се разпространява безплатно по електронна поща, всеки месец на 20 число. Проявяващите интерес към тематиката могат да се  абонират за него чрез изпращане на е-мейл с текст “Абонамент” на адрес: press@ivf-bg.com.

Коментарите са затворени.