Както вече писах  на 16 и 17 ноември с част от екипа на САГБАЛ “Д-р Щерев” бях на посещение в Кърджали. Там гостувахме на многопрофилната болница “Д-р Атанас Дафовски”. Заедно с д-р Андреева и д-р Юнакова САГБАЛ “Д-р Щерев” организирахме среща с лекари от града като направихме пред тях презентация по проблемите на стерилитета и оплождането. (можете да чуете част от презентацията от следния звуков файл на страницата на Дарик Радио - http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=199527) На следващия ден извършихме профилактични прегледи на 40 жени срещу рак на шийката на матката, рак на яйчниците и на маточното тяло и осъществихме консултации при проблеми на стерилитета. Публикувам и няколко снимки, на които можете да ме видите с д-р Юнакова и д-р Андреева, както и с лекари от МБАЛ “Д-р Атанас Дафовски.” Последната снимка прилагам специално, за да може да се насладите и вие на прекрасната природа в този край.

(можете да видите снимките в голям размер, след като кликнете с бутона на мишката върху тях)

pb160087.JPG

pb160088.JPG

pb160091.JPG

pb160084.JPG

3 Коментара за “След посещението в Кърджали”

 1. Minavasht Says:

  Interesni snimki, a kade sa doktorite/

 2. D-r Asenova Says:

  zdr,doktore,iskam spe6no otgovor na vaprosa pls-kak moje da se konstatirat miomalni vazli.Opasni li sa te,ako sa predi matkata.
  Vazmojna li e bremenjnost sled premahvaneto im.I ne6to pove4e za In vitroto,pls,vazmojno li e da SE POLU4I JELANIQ REZULTAT SLED IN VITROTO.KAKVI SA RISKOVETE/

 3. "екзалтирани" фенове на “Д-р Щерев” Says:

  http://video.google.com/videoplay?docid=3586314619293278564&q=novoto+robstvo