Скъпи приятели и читатели на блога,

Електронният ми дневник вече съществува над 3 години. През това време в него засегнах разнообразни теми от сферата на политиката, развитието на гражданското общество, международните отношения, реформата в здравеопазването, репродуктивното здраве, здравното осигуряване и т.н. И занапред ще продължавам да се интересувам и да коментирам въпроси свързани с тези тематични области. Следейки коментарите на участниците в блога от последните месеци обаче виждам, че се открояват три теми, които предизвикват по сериозна дискусия, отправяне на въпроси и размяна на мнения. Често те не са пряко свързани със статията, под коя се поставят, вероятно поради факта, че техните автори не са намерили по- подходяща в блога, за да изразят позицията си или да зададат питането си. Затова реших да открия отделни статии, които да представляват нещо като форум, където да се поставят мнения по съответните тематични области (по-долу съм приложил линкове към тях).

Първата тема, която се коментира от посетителите на блога ми е тази, свързана със съвременните репродуктивни технологии. Създавам статията “Форум за репродуктивни технологии и репродуктивно здраве”, където всеки желаещ да отправи въпрос или да предизвика дискусия по определен проблем може да го направи. В нея съм описал редът и начините, по които може да се свържете с мен или да си насрочите преглед в клиника “Д-р Щерев”. Ще се радвам да отговарям и тук на различните въпроси, които са от моите компетенции и по които има възможност да се даде мнение по интернет.

Втората тема, която също се откроява със засилен интерес е тази за тракийските бежанци. Тези от вас, които следят блога, знаят, че съм потомък по майчина линия на българи - бежанци от Беломорска Тракия. Откривам статията “Форум на тракийските потомци”, където можем да продължим да обсъждаме и да се информираме за различни въпроси, лични истории и организирани събития, свързани с тази тема. Надявам се все повече потомци на тракийски бежанци да се включат тук, за да се превърне той в действително място за виртуални срещи помежду ни. А защо не и за организиране на общи реални такива.

Третата тема, естествено е тази свързана с политическите и обществените процеси в страната. Създавам отделната статия “Форум за политика и гражданско общество”, където всеки може да повдигне и да коментира вълнуващите го теми от обществено-политическия живот. 

Надявам се, че с тези новооткрити своеобразни форуми блогът ще се превърне място за дискусия, размяна на мнения, отправяне на въпроси и публикуване на информация по съответните теми.

Можете да влизате в конкретната статия/форум като кликнете на линка по-горе, оцветен в синьо. За всеки случай прилагам и директните линкове на всеки от форумите:

- Форум за репродуктивни технологии и репродуктивно здраве - http://www.atanas-shterev.com/?p=586

- Форум на тракийските потомци - http://www.atanas-shterev.com/?p=587

- Форум за политика и гражданско общество - http://www.atanas-shterev.com/?p=588

Темите могат да бъдат открити и в секция “Форуми” на блога.

Напиши коментар