Над 15 години САГБАЛ “Д-р Щерев” отбелязва Благовещение. На 25 март нашата клиника празнува заедно с родителите и децата, родили се при нас или появили се на този свят благодарение на усилията и грижите на нашия екип. Избрали сме тази дата символично – според християнската традиция на този ден празнуваме благата вест за зачатието на света Богородица, която архангел Гавраил носи на света. Според народните вярвания пък именно това е денят, в който се отбелязва новото начало, идващо с пролетта. Празникът Благовещение символизира настъпването на пролетта в семейството, благословено с появата на свое дете. Избрали сме именно на този ден да отбелязваме неформалния празник на нашата клиника, заради силната обвързаност на екипа ни от лекари, акушери, ембриолози, санитари и административен персонал с целия процес на създаване и поява на нов живот. Радвам се, че с всяка изминала година все повече семейства и техните нови членове се присъединяват към нашия общ празник!

picture-209.jpg

По традиция преди да се порадваме на организирания от нас детски празник “Благовещение”, вчера на специална пресконференция представихме годишния отчет на клиниката ни. От тук можете да видите презентацията на д-р Даниела Савова към представения от нея отчет за 2009 г. за родилното и гинекологичното отделения, лабораторните изследвания и информационната дейност на МЦ „Репродуктивно здраве” и САГБАЛ „Д-р Щерев”. Презентацията на д-р Таня Тимева към нейното представяне на отчет за извършените в клиниката АРТ процедури през 2009 г. може да видите от тук.

Радвам се, че постигнатите резултати от екипа ни се подобряват всяка година.  Изразявам надеждата и готовността на всички в нашата клиника и през тази година да продължим да създаваме радост и да носим блага вест на все повече родители, желаещи да дадат нов живот!

Напиши коментар